Vind hier de alle nieuwtjes en activiteiten

Zomervakantie

Maandag 9 juli is de laatste inloopdag voor de zomervakantie, op maandag 27 augustus zijn we er weer op elke maandag van 9.30 uur tm 11.00 uur in de zaal het Heerlyke Hof van de Clossenborch.

GOB de Jonge Talentjes is de hele zomervakantie bereikbaar echter zijn wij van 28 juli tot 11 augustus zelf op vakantie en kan het beantwoorden van uw mail en/of telefoontje iets langer duren.

Tip: WhatsApp is sneller

 

Modderdag maandag 2 juli

ModderDag

Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur.

 

Voor alle (gast)ouders / kinderen bemiddeld via GOB de Jonge Talentjes. Wees welkom vanaf 10.30 uur in de zaal van de Clossenborch.

 

via BOINK Maximale vergoeding 2019 kinderopvangtoeslag

Maximaal te vergoeden uurprijzen kinderopvangtoeslag 2019

11-06-2018 Rijksoverheid.nl

Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op het kinderdagverblijf (crèche), gastouderopvang of buitenschoolse opvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Dat laat staatssecretaris Van Ark de Eerste en Tweede Kamer weten. Het is de invulling van de € 248 miljoen die in het Regeerakkoord al was toegezegd.

Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn veel ouders per saldo minder kwijt aan kinderopvang. De maximaal te vergoeden uurtarieven worden alsvolgt bijgesteld.


Dagopvang

De maximum uurprijzen voor de dagopvang die de overheid vergoedt gaan omhoog van €7,45 per uur naar €8,02 per uur. Dit is ondermeer een vergoeding voor de extra kosten die gepaard gaan met de nieuwe beroepskracht-kindratio die per 1 januari 2019 geldt. Pedagogisch medewerkers mogen dan nog maar drie baby's (nuljarigen) per persoon opvangen in plaats van de huidige vier.

Bso

In de buitenschoolse opvang (bso) wordt per 2019 het aantal pedagogisch medewerkers per kind verlaagd van één pedagogisch medewerker op een groep van tien kinderen naar één pedagogisch medewerker op een groep van twaalf kinderen. Hierdoor dalen de kosten voor buitenschoolse opvang en zullen ouders met kinderen op de bso een lagere rekening krijgen. In lijn hiermee wordt voor de bso de maximum uurprijs verlaagd met € 0,34. Dit betekent dat, in combinatie met de jaarlijkse indexatie van de uurprijzen, de maximum uurprijs voor de bso in 2019 € 6,89 zal zijn.

Gastouderopvang

Voor de maximum uurprijs in de gastouderopvang vindt alleen indexatie plaats. In 2019 zal de maximum uurprijs voor gastouderopvang € 6,15 bedragen.

Als belangenvereniging van ouders zijn we uitraard heel blij met de € 248 miljoen. Maar als de uurprijzen van opvang al teveel stijgen valt de extra tegemoedkoming in het niet. We maken ons zorgen of de verhoging van de maximum uurprijs voldoende is om de nieuwe beroepskracht-kindratio door te voeren.

Lees meer op Rijksoverheid.nl

Wist u dat GOB de Jonge Talentjes ook dagelijks via de WhatsApp bereikbaar is?

SCHRIJF JE NU IN EN BETAAL DE EERSTE 2 MAANDEN GEEN BUREAUKOSTEN

Speciale actie geldig tm 01-07-2018

Schrijf u nu in en betaal de eerste 2 maanden geen bureaukosten.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook in 2017 was GOB de Jonge Talentjes weer klachtenvrij.

Ook in 2017 was GOB de Jonge Talentjes weer klachtenvrij.

Maandag 26 maart vanaf 9.30 uur paaseieren zoeken voor alle kindjes van onze gastouders in de Clossenborch.

Op vakantie en Hepatitis A

Op vakantie naar Turkije, Kaapverdië, Marokko……?

Gaat u dit jaar met uw kinderen op vakantie naar het buitenland? Zorg dat u goed voorbereid bent en dat u en uw kinderen gevaccineerd zijn. Want…ook voor landen rond de Middellandse Zee zoals Marokko en Turkije, maar ook voor landen verder weg zoals Kaapverdië adviseren wij vaccinaties tegen o.a. besmettelijke geelzucht (hepatitis A). 
Kinderen kunnen deze ziekte gemakkelijk oplopen. De ziekte kan zich na terugkomst van vakantie via de toiletten, deurklinken, kranen en handdoekjes op kindercentra en crèches verspreiden. Hierdoor worden meer kinderen ziek en vervelender nog: zij nemen het op hun beurt weer mee naar huis met vervelende gevolgen voor de ouders en broertjes/zusjes. Met goede voorbereidingen en een vaccinatie zijn veel gezondheidsproblemen te voorkomen. Meer informatie over geelzucht en andere reis-gerelateerde ziekten vindt u op de 
website van GGD Reisvaccinaties 

 Kijk op de website www.ggdreisvaccinaties.nl welke adviezen er gelden. U kunt eenvoudig online een afspraak maken bij een GGD in uw regio. Download de app GGDreistmee.

klachten vrijbrief, ook in 2016 was GOB de Jonge Talentes klachten vrij.

Ook in 2016 was GOB de Jonge Talentes klachten vrij.

GOB de Jonge Talentjes streeft naar de beste service en begeleiding. Mocht u als klant onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn hopen wij uiteraard dat u als eerste uw klacht bij ons persoonlijk neerlegt. GOB de Jonge Talentjes is persoonlijk zeer betrokken bij u als klant en zal haar uiterste best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan om u zo goed mogelijk te helpen. 

Mocht u van mening zijn dat wij als GOB de Jonge Talentjes alsnog te kort schieten in het behandelen van uw klacht of hulpvraag kunt u zich altijd wenden tot de geschillencommissie kinderopvang en peuterspeelzalen.

https://www.degeschillencommissie.nl/consumenten/onderwerpen/overzicht/kinderopvang/

Kinderopvang wordt in 2017 goedkoper.

Door de extra investering in de kinderopvangtoeslag en een dubbele indexering zijn de uurtarieven die voor kinderopvang in 2017 maximaal worden vergoed, een stuk hoger.

De maximaal te vergoeden uurprijzen voor de dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang worden met 2,5 procent verhoogd. 

De maximum uurprijs voor de dagopvang bedraagt in 2017 € 7,18 (dit is nu nog € 6,89). Voor de buitenschoolse opvang wordt dit € 6,69 (is nu nog € 6,42) en voor de gastouderopvang wordt het € 5,75 (is nu nog € 5,52). Dit meldt minister Asscher (Sociale Zaken) in een uitgebreide brief over kwaliteit en toegankelijkheid in de kinderopvang.

Kinderopvangtoeslag

De investering in kinderopvangtoeslag heeft vooral een gunstig effect voor midden- en hoge inkomens. Voor hoge inkomens wordt het minimale toeslagpercentage in de eerste kindtabel, verhoogd van 23,8 procent overheidsbijdrage naar 33,3 procent. Lagere inkomens krijgen de kinderopvang al grotendeels vergoed. Dat is nu voor de laagste inkomens nog 93 procent, maar dit wordt 94 procent.

Klachtenvrijbrief KC

Ook dit jaar heeft GOB de Jonge Talentjes weer de klachtenvrijbrief  mogen ontvangen van de sKK.

hierin staat beschreven dat de stichting Klachtencommissie Kinderopvang geen klachten heeft ontvangen over GOB de Jonge Talentjes. 

GOB de Jonge Talentjes streeft naar de beste service en begeleiding. Mocht u als klant onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn hopen wij uiteraard dat u als eerste uw klacht bij ons persoonlijk neerlegt. GOB de Jonge Talentjes is persoonlijk zeer betrokken bij u als klant en zal haar uiterste best doen om u zo snel mogelijk te woord te staan om u zo goed mogelijk te helpen. 

Mocht u van mening zijn dat wij als GOB de Jonge Talentjes alsnog te kort schieten in het behandelen van uw klacht of hulpvraag kunt u zich altijd wenden tot geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Voor nieuwe inschrijvingen van 01-07-2015 geldt: 1e maand geen bureaukosten!

Kiest u nu voor GOB de Jonge talentjes dan betaald u de eerste maand geen bemiddelingskosten!

Geen extra voorwaarden, gewoon simpel en helder, de eerste maand betaalt u geen bureaukosten. 

Enkele voordelen op een rij.

- professionele opvang

- kleinschalig (max. 6 kinderen)

- kleinschalig regionaal bureau, no nonsens, doet wat we zeggen en waar we voor staan. Geen dure panden of perfecte posters met algemene leuzen met ''ieder kind is uniek''. GOB de Jonge Talentjes geeft u, uw kind en haar gastouders echt de aandacht die ze verdienen. Snel, professioneel en altijd 1 contactpersoon!

- flexibele breng en haaltijden, u zit dus niet vast aan standaard tijden van bv 7.30 uur tot 18.30 uur.

- ook voor gastouderopvang ontvangt u kinderopvangtoeslag

- goedkoper dan dagopvang op een kinderdagverblijf

- leuke extra's en acties 

- Wij leveren vanaf september weer gratis vers fruit aan huis

Dinsdag 7 juli organiseert GOB de Jonge Talentjes weer Modderdag in zorgcentrum de Clossenborch! Komen jullie ook om samen met de bewoners lekker te modderen?
GOB de Jonge Talentjes ook in 2014 klachtenvrij.
Wetswijziging per 1 januari 2015 kinderopvang.

Laatste nieuws

17. sep, 2014
Dag van de Gastouder
Morgen is het weer de dag van de gastouder.
De perfecte dag op uw gastouder eens extra in het zonnetje te zetten.
3. jun, 2014
VVE
Na de zomervakantie start GOB de Jonge Talentjes met het aanbieden van VVE. Dit gebeurt door middel van leuke thema's. Het eerste thema zal in het teken staan van het lichaam.
8. okt, 2013
Website GOB de Jonge Talentjes in de lucht
Vanaf 8 oktober kunt u ons ook vinden via www.gobdejongetalentjes.com.
De website is nog niet compleet, maar de belangrijkste informatie staat erop ;)
9. okt, 2013
Week van de opvoeding 7-13 okt.
http://www.weekvandeopvoeding.nl/wo/Activiteitenoverzicht.html