Standaard pagina

Introductie

GOB de Jonge Talentjes houdt zich bezig met het bemiddelen en begeleiden van gast- en vraagouders voornamelijk in de regio Hilvarenbeek.

Het gastouderbureau en haar gastouders werken nauw met elkaar samen om kwalitatief goede kinderopvang te garanderen. Door regelmatig te communiceren per telefoon, e-mail of door de gastouder te bezoeken houden wij een actueel beeld van hoe de opvang verloopt en geven advies waar nodig.

Alle gastouders die bij GOB de jonge Talentjes zijn aangesloten zijn in het bezit van de juiste papieren, bieden erkende opvang waardoor u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

GOB de Jonge Talentjes wordt vertegenwoordigd door Debby. Debby is moeder van twee kinderen, Benthe van 12 en Dani van 11. Debby heeft in het verleden gewerkt in de ouderenzorg en in de kinderopvang o.a. als gastouder.  Daarnaast heeft Debby Stichting Jong en Oud Samen Sterk opgericht waar jong en oud op een leuke manier worden samengebracht. 

GOB de Jonge Talentjes staat voor kwaliteit, daarom gaan wij als gastouder bureau verder dan de meeste gastouderbureaus.

GOB de Jonge Talentjes heeft 1 bemiddelingsmedewerker tevens oprichter van het GOB en zij zorgt ervoor dat u steeds 1 vertrouwd gezicht voor u heeft waar u terecht kunt met al uw vragen. 

GOB de Jonge Talentjes wil haar gastouders zo goed mogelijk begeleiden bij haar werk en alles wat hier mee te maken heeft. Dit kan volgens ons als je ook daadwerkelijk betrokken bent bij je gastouders, de kinderen en hun ouders. GOB de Jonge Talentjes organiseert daarom workshops, intervisie-avonden en leuke activiteiten voor zowel gastouders als hun gastkinderen. Zo heeft GOB de Jonge Talentjes een nauwe samenwerking met Stichting Jong en Oud Samen sterk. Deze stichting organiseert activiteiten voor jong en oud, onze gastouders kunnen hier kosteloos bij aansluiten. 


Doordat we zo actief betrokken zijn, en dit ook van onze gastouders verwachten behouden en verbeteren we constant de kwaliteit van de gastouderopvang. Op deze manier weren we gastouders die hier niet voor openstaan uit ons gastouderbestand. Een groot voordeel voor de gastouders is dat zij regelmatig samen met collega's zijn, werkervaringen kunnen delen om zo ideeën op te doen. Ook kunnen gastouders elkaar ondersteunen bij eventuele (opvoedkundige)vragen.